x

Slik gjør du det

  1. Velg ønsket produkt
  2. Velg hvilken farge
  3. Trykk på "Lage eget design"

Trenger du mer hjelp!
Se våre hjelpefiler her

x

Kontakt oss

Hjelp


Hvordan blir prisene på det ferdige produktet bestemt?

Våre All-Inclusive priser blir i hovedsak bestemt av tre ting; 1. Produktet du velger 2. Antall trykk og antall farger i designet/trykket 3. Antall produkter du ønsker å bestille. Sparetips! Den enkleste måten å spare penger på er enten å øke antall produkter på ordren, færre trykk på produktet og/eller å velge trykk med færre farger. Ønsker du hjelp kan våre designspesialister få produktet ditt til å se like kult ut selv med færre farger på trykket!


Hvor mye må jeg bestille?

Minsteantallet avhenger av hvilket produkt du velger. Alt fra 1 til tusenvis. TEAMMATE kan produsere så mange som du trenger til din aktivitet eller sak. Spør oss om pris, hvis du ønsker å brodere på plagget.


Hvordan kan jeg få hjelp med mitt design?

Vi er tilgjengelige får å hjelpe deg - enten du ikke forstår hvordan du skal bruke designprogrammet vårt, antall farger i trykket du laster inn, eller rett og slett trenger hjelp å få designet ferdig. Våre medarbeidere kan svare på det meste – send oss en mail til post@teammate.no eller ring oss på tlf. 40 00 52 56. Vi er tilgjengelige mandag til fredag mellom kl. 08.00 til 17.00.


Kan jeg få en prøve før jeg bestiller?

Ønsker du å se det fysiske produktet før du bestiller flere av samme produktt? Vi kan sende deg en prøve av produktet uten trykk innen 1 uke. Du betaler da for "Fra" prisen på produktet i tillegg til frakt. Mesteparten av våre kunder stoler på at det ferdig produserte produktet med trykk, blir som forventet. Ønsker du likevel en prøve av produktet med din design, er dette fullt mulig. En prøve ferdig trykt med ditt design vil automatisk bli sendt til deg gratis når du bestiller over 250 stk. For ordre under dette antallet koster prøven "Fra" pris på produktet + kr. 400,- i håndtering og logotrykk.


Hva skjer når jeg har bestilt et produkt med mitt design?

Hver ordre som blir sendt til oss blir gjennomgått av to ansatte i vårt kundeservice team, for å være sikre på at ditt design er perfekt og klar til å bli trykt på produktet. Du vil motta en bekreftelse med korrektur av det ferdige designet, sammen med All-Inklusive pris. Har du spørsmål om din ordre, kan du gjerne kontakte oss via mail til post@teammate.no eller ringe oss på tlf. 40 00 52 56. Vi er tilgjengelige mandag til fredag mellom kl. 08.00 til 17.00.


Når vil jeg motta min bestilling?

Normal leveringstid på produkter med trykk er 2-3 uker. Hvis det skulle forekomme at leveringstiden blir endret, vil du få beskjed om dette. Ved hasteordre – ta kontakt via mail til salg@teammate.no eller ringe oss på tlf. 40 00 52 56. Vi er tilgjengelige mandag til fredag mellom kl. 08.00 til 17.00.


Hvor holder TEAMMATE til?

Vi er holder i logistikksentrumet Sandefjord. Herifra har vi god tilgang til det meste av transportløsninger for å distribuere varer i inn- og utland. Vår adresse er TEAMMATE AS, Hinderveien 5, 3223 Sandefjord.


Alt er inkludert

Hos oss er alt fra varene du velger, designet du vil trykke, hjelpen du får og levering inkludert i prisen.

Vil du vite mer om priser og bestilling?

Klubben i fokus

Design dine egne produkter til foreningen eller laget og skap identitet og felleskap. Det er enkelt å lage eller videreføre en helhetlig profil hos oss.

Design selv nå

Først velger du et produkt, deretter kan du begynne å legge på design. Det kan være en eller flere logoer eller en tekst i forskjellige farger. Prøve deg frem, og lykke til.

Knallbra priser

Det lønner seg å gå flere sammen når dere skal bestille produkter. Det er mye å spare på blant annet trykk, når volumet øker. Rabatten trekkes fra når du bestiller.

Lynrask levering

Når du bestiller produkter til klubben eller vennegjengen som skal på tur, er normal leveringstid 2 uker. Vi tilbyr også Express levering hvor da leveringstiden blir 1 uke.